AV de Sprinter loopt nu hard in snelle hardloopsokken

Hardlopen gaat niet alleen over meters maken, het draait ook om de kick van samen rennen en die teamspirit binnen je hardloopclub voelen. AV de Sprinter, zo'n gedreven hardloopcrew, heeft de boel flink opgeschud door met hun eigen clubkleurige hardloopsokken op de proppen te komen. Deze opvallende sokken zijn in samenwerking met SnelleSokken.nl ontworpen.

Zelf hardloopsokken ontwerpen? Klik dan hier.

Het ontwerpproces van de hardloopsokken was een toffe samenwerking tussen de creatievelingen van AV de Sprinter en SnelleSokken.nl. Het doel? Niet alleen comfy en stevige sokken maken, maar ook de unieke vibe van de hardloopclub weergeven. Het eindresultaat is een te gek design waarin het groen en wit van AV de Sprinter op een coole manier samensmelten, met natuurlijk het herkenbare clublogo erin verwerkt. Uiteindelijk kon de club kiezen uit een hardloopsok met 5 verschillende kleuren. De hardloopsokken zelf hebben een kleine verdikking op de voeten voor demping en gebruiken natuurlijk het welbekende ademende mesh en de compressie.

Binnen 4 weken stonden de hardloopsokken, na het goedkeuren van het design, al op de stoep bij de vereniging. Dat zijn nog eens Snelle Sokken.

hardloopsokken_AV_de_Sprinter

AV de Sprinter heeft met hun eigen clubkleurige hardloopsokken, samen met SnelleSokken.nl, een gave hardloopsok ontworpen in hun eigen kleuren en design. Dit project laat zien dat een hardloopsok meer kan zijn dan alleen praktisch.

Wij weten zeker dat er vele records gebroken gaan worden met deze Snelle Sokken!

Snelle groeten,

Hendrikus en IJsbrand