EEN DOSIS VITALITEIT VOOR MEDEWERKERS!

Ontdek de kracht van sportsokken voor jouw bedrijf

Op zoek naar een unieke manier om jouw merk te laten schitteren?

Ontdek onze sportsokken met eigen ontwerp! Met ons unieke ontwerpproces creëren we in slechts 3 tot 6 weken sportsokken die gegarandeerd opvallen en een positieve indruk achterlaten. Van ontwerp tot levering, wij zorgen voor een zorgeloos proces!

Laat jouw team en relaties stralen met sportsokken van Snelle Sokken. Dat zorgt voor een boost in uitstraling en vitaliteit!

Onze sportsokken in eigen ontwerp worden geproduceerd in Europa met garen met een Oeko-Tex keurmerk voor de beste kwaliteit! Onze 400+ klanten beoordelen ons met 4.5 sterren op Trustpilot.

VRAAG OFFERTE AAN

Success stories

Enschede Marathon

De hardlopers bij de Enschede Marathon liepen met prachtige Snelle Sokken hun persoonlijke records.

Dutch masters of mtb

De deelnemers bij de DMOMTB kregen na hun deelname een paar Snelle Sokken in een goodiebag.

Landstede Zwolle

Leerlingen van het Landstede met een sport gerelateerde studie kregen bij de introductie een prachtig paar Landstede sportsokken.

Waarom Snelle Sokken?

Sportsokken van de beste kwaliteit

Onze sportsokken zijn gemaakt van hoogwaardig nylon dat niet slijt. De custom wielrensokken gaan daarom lang mee en passen door de stretch perfect om de voet

Geproduceerd in Europa

Sportsokken produceren die natuur-, en mensvriendelijk zijn geproduceerd is onze eis. Daarom gebruiken wij garen met het gezondheidskeurmerk OEKO-TEX Standard 100 en produceren wij in Europa.

Personaliseer meer!

Behalve sportsokken in eigen design, kan er gekozen worden voor een gepersonaliseerd label, doosje en enveloppe. Hierdoor val je nog beter op met jouw merk.

na akkoord binnen 4 weken geleverd

Na akkoord op het design van de custom sportsokken duurt het vanaf akkoord, tot levering slechts 4 weken.

Zoek je een krachtig en praktisch promotiemiddel voor bedrijven die gezondheid en vitaliteit hoog in het vaandel dragen? Ontdek onze sportsokken met een uniek eigen design, perfect om jouw merk te laten stralen. Deze sokken zijn niet zomaar accessoires; ze zijn een statement van toewijding aan welzijn en actieve levensstijl.

Onze sportsokken bieden een geweldige kans voor bedrijven die het welzijn van hun medewerkers serieus nemen. Met jouw merk prominent op deze sokken gedrukt, straalt het een boodschap uit van zorg voor gezondheid en energie. Of het nu gaat om bedrijfsfitnessprogramma's, sportevenementen of gewoon dagelijkse activiteiten, deze sokken dragen jouw merk en overtuigingen uit.

Het proces is eenvoudig en efficiënt. We werken nauw samen met jou om het ontwerp te verfijnen, passend bij de identiteit van jouw bedrijf. Binnen een periode van 3 tot 6 weken worden de sportsokken met jouw eigen ontwerp vervaardigd en geleverd, klaar om te worden gedragen door jouw team of als geschenk voor klanten en partners.

Met hoogwaardige materialen en aandacht voor comfort en duurzaamheid, bieden onze sportsokken niet alleen een promotiemiddel, maar ook een praktisch en gewaardeerd kledingstuk voor dagelijks gebruik. Het is een manier om de bedrijfscultuur van gezondheid en vitaliteit in alle facetten te laten zien.

Kies voor sportsokken met eigen design en maak een statement voor een gezonde levensstijl binnen jouw bedrijf. Geef je merk de kans om te schitteren op een product dat zowel functioneel als modieus is.