over ons

het verhaal

Wij zijn Hendrikus en IJsbrand van Snellesokken.nl en wij willen de sportwereld een stukje vrolijker maken. 

Opgegroeid in het oosten van het land dicht bij de Holterberg hebben we jaren voor en achter zowel renners als fietsers met spierwitte (of ondertussen grijze) sportsokken gesport. Dit heeft ons aangezet om het aanbod te vergroten en vrolijkheid en high-performance samen aan te bieden. Daarom hebben wij in samenwerking met verschillende designers kleurrijke en vrolijke sportsokken gemaakt.

Onze ontwerpen zijn uitgevoerd op een high-performance hardloopsok & fietssok die we samen met ons netwerk geselecteerd hebben.

Wij zijn super blij met het resultaat van de hardloopsok en de fietssok. We wensen jullie veel fiets plezier en zien onze sokken graag terug aan jullie voeten!

Hendrikus & IJsbrand 

Strava Hendrikus – Strava IJsbrand – Strava Snelle Sokken Club

onze missie

Zorgen dat jij optimaal geniet van jouw tijd op de fiets of tijdens een stuk rennen. Of het nu een rondje is van een half uur of dat rondje om het IJsselmeer, alleen fietst/rent of met met een heel peloton, sprint om een titel, een plaatsnaambordje, je eigen PR of om op tijd weer thuis te zijn.

Genieten is toch het belangrijkste en dat doe je door goed in je vel te zitten met goed materiaal dat er ook nog leuk uitziet. Geniet van onze fietssokken & hardloopsokken!

En nu naar buiten. Gaan met die banaan.