Fietssokken bedrukken?

WIJ MAKEN FIETSSOKKEN VOOR JOUW BEDRIJF, CLUB OF EVENT IN JOUW EIGEN DESIGN

Op zoek naar een manier om sportief op te vallen? Snelle Sokken is dé bestemming voor gepersonaliseerde fietssokken in jouw eigen ontwerp! Wij helpen jou graag om een creatief en sportief idee werkelijkheid te laten worden. Van het fietssokken ontwerpen tot levering, wij gaan voor een glimlach!

Onze custom fietssokken zijn geproduceerd in Europa, gemaakt van hoogwaardig nylon en zijn perfect om jouw merk te promoten. Of je nu een fietsclub bent of een bedrijf dat lichaamsbeweging stimuleert, onze sokken bieden een unieke kans om jezelf te onderscheiden.

deze bedrijven gingen je voor:

Onze voordelen

Fietssokken van de beste kwaliteit

Onze fietssokken zijn gemaakt van hoogwaardig nylon dat niet slijt. De custom wielrensokken gaan daarom lang mee en passen door de stretch perfect om de voet

Geproduceerd in Europa

Fietssokken produceren die natuur-, en mensvriendelijk zijn geproduceerd is onze eis. Daarom gebruiken wij garen met het gezondheidskeurmerk OEKO-TEX Standard 100 en produceren wij in Europa.

Personaliseer meer!

Behalve fietssokken in eigen design, kan er gekozen worden voor een gepersonaliseerd label, doosje en enveloppe. Hierdoor val je nog beter op met jouw merk.

na akkoord binnen 4 weken geleverd

Na akkoord op het design van de custom fietssokken duurt het vanaf akkoord, tot levering slechts 4 weken.

VRAAG OFFERTE AAN

Wij maken ook

Hardloopsokken

Pair large text with an image to tell a story, explain a detail about your product, or describe a new promotion.

Fietssokken

Pair large text with an image to tell a story, explain a detail about your product, or describe a new promotion.