INFLUENCER NELLE VERHEYDEN X SNELLE SOKKEN

Wist jij dat onze klanten lang niet alleen uit Nederland komen? Lees snel verder voor een tof verhaal met een bekende Belgische én mooie actie!

We zien steeds vaker bestellingen van over de grens binnen komen. Supergaaf natuurlijk! Bij onze zuiderburen bijvoorbeeld rijden meer en meer fietsers met onze vrolijke sokken rond. De bekendste is wel Nele Verheyden. Een échte Belgische! Ze is influenster (@nele_verheyden) met een grote liefde voor fietsen.

“Ik draag de Snelle Sokken zelfs casual!”

We vertelden je net al over Nele Verheyden (@nele_verheyden). En dat zij onze vrolijke sokken draagt. Maar wie is ze eigenlijk? Even voorstellen. Nele is 27 jaar en komt uit Sint-Truiden, een mooie stad in Belgisch Limburg. In het dagelijks leven is ze ergotherapeut, heeft ze de populaire blog Five More Minutes én zit ze graag op de fiets. We worden echt vrolijk van haar energie. Daarover gesproken: we gaan binnenkort zelfs een speciale sok voor haar uitbrengen. Dat kunnen we haar natuurlijk beter zelf laten vertellen 😉

Nele, kun je eens vertellen over het ontwerp van je eigen sok?
“Ik krijg energie van leuke dingen. Sporten is voor mij ontzettend belangrijk. Hockey, inline skating, yoga en natuurlijk fietsen! En bij dat fietsen vind ik het wel belangrijk om een beetje gesoigneerd te zijn. Mooie kleding en bijpassende sokken. Voor mij staat een bliksemschichtje gelijk aan energie, iets dat je zelf kunt creëren door te sporten. Dus dat symbool is verwerkt in het ontwerp van mijn eigen sok.

KLIK HIER OM DE BLIKSEM SNELLE SOKKEN TE SHOPPEN

En waarom juist Snelle Sokken?
“In de eerste plaats vind ik ze ontzettend fijn zitten. De zachte stof, de lichte compressie. En de hoogte is perfect voor mij. Mooi op én naast de fiets. Ik combineer het soms met een casual outfit. Ik heb best wel lang gezocht naar gewoon leuke fietssokken. Van de meeste merken zijn de sokken toch best vaak saai. Dat kun je van Snelle Sokken niet zeggen, met alle vrolijke printjes…”


Tot slot, heb je voor ons nog leuke fietstips?
“Ten oosten van mijn woonplaats Sint-Truiden ligt de gemeente Borgloon. Daar is het echt prachtig fietsen. Je vindt er de mooiste weggetjes, zowel verhard als gravel. Af en toe een pittig bergske. En, niet onbelangrijk, meer dan genoeg leuke stops voor koffie en een taartje, zoals vlakbij bijvoorbeeld Café Coureur met een fraai terras.”