Kerstsokken in jouw eigen ontwerp

WIJ MAKEN KERSTSOKKEN VOOR JOUW BEDRIJF IN JOUW EIGEN DESIGN

Hoe geweldig zijn gepersonaliseerde kerstsokken als cadeau!? Wij bieden op maat gemaakte kerstsokken vanaf 25 paar, helemaal ontworpen naar jouw wensen. Wil je tijdens de feestdagen opvallen? Alles is mogelijk! Ideaal als een leuk kerstcadeau voor bedrijven of groepen die een unieke kerststijl willen. Onze kerstsokken zijn niet alleen feestelijk, maar ook van hoogwaardige kwaliteit.

Gemaakt van duurzame materialen zorgen ze voor comfort en warmte, zodat je onbezorgd kunt genieten van de feestdagen. Maak je klaar om indruk te maken met jouw op maat gemaakte kerstsokken. Of je nu een groep vrienden, een bedrijfsteam hebt of simpelweg wilt schitteren, bij Snelle Sokken brengen we jouw kerstsfeer tot leven. Aarzel niet langer, begin nu met het ontwerpen van jouw unieke kerstsokken en maak deze feestdagen onvergetelijk met het perfecte cadeau!

deze bedrijven gingen je voor:

Onze voordelen

Kwalitatieve kerstsokken voor een ongeëvenaarde feestelijke beleving!

Onze kerstsokken worden gemaakt van duurzaam nylon dat lang meegaat zonder te slijten. Door de stretch passen de op maat gemaakte kerstsokken perfect om de voet.

Geproduceerd in Europa

Bij ons staat het produceren van milieuvriendelijke en ethisch verantwoorde kerstsokken voorop. Daarom gebruiken wij garens die voldoen aan de gezondheidsstandaard OEKO-TEX Standard 100 en produceren wij onze sokken in Europa.

Personaliseer meer!

Naast onze eigen kerstsokkenontwerpen, geven we je de kans om te kiezen voor een gepersonaliseerd label, verpakking en envelop. Zo valt jouw merk nog meer op en maak je een onderscheidende indruk tijdens de feestdagen.

na akkoord binnen 4 weken geleverd

Na akkoord op het design van de custom kerstsokken duurt het vanaf akkoord, tot levering slechts 4 weken.

VRAAG OFFERTE AAN

Wij maken ook

Hardloopsokken

Hardloopsokken in eigen design, met extra cushion op de voet, gemaakt van het beste nylon en met prachtige mogelijkheid om jouw merk te laten shinen. Hardloopsokken bedrukken? Klik hier!

Fietssokken

Waar wij groot mee zijn geworden! Fietssokken in eigen design met fijne compressie en blijvende kwaliteit. Met deze sokken kan jij niet missen! Wil jij fietssokken personaliseren? Klik hier!