Wandelsokken in jouw eigen ontwerp

WIJ MAKEN WANDELSOKKEN VOOR JOUW BEDRIJF, CLUB OF EVENT IN JOUW EIGEN DESIGN

Op zoek naar een unieke manier om stijlvol op te vallen tijdens het wandelen? Bij Snelle Sokken hebben we ons gespecialiseerd in het creëren van gepersonaliseerde wandelsokken volgens jouw eigen ontwerp! Wij staan klaar om je te helpen bij het realiseren van een creatief en comfortabel idee dat perfect past bij jouw persoonlijke stijl. Van het ontwerpen van wandelsokken tot aan de snelle levering, streven wij altijd naar volledige tevredenheid!

Wandelsokken laten bedrukken met jouw logo is de manier om op te vallen. Of je nu je eigen wandelsokken wilt ontwerpen met logo, bedrukte outdoor sokken zoekt, of op maat gemaakte sokken voor wandelen nodig hebt, wij produceren al onze sokken in Europa met hoogwaardige materialen.

Deze sokken zijn niet alleen ideaal voor een wandelclub, maar bieden ook een uitstekende kans voor bedrijven die een actieve levensstijl ondersteunen. Ontdek de mogelijkheden van wandelsokken met opdruk.

deze bedrijven gingen je voor:

Onze voordelen

Hoogwaardige wandelsokken voor optimaal comfort

Onze wandelsokken zijn vervaardigd van duurzaam nylon dat lang meegaat zonder te slijten. Dankzij de stretch passen deze op maat gemaakte wandelsokken perfect om de voet, wat zorgt voor optimaal comfort tijdens het wandelen.

Geproduceerd in Europa

Het produceren van wandelsokken die zowel vriendelijk zijn voor de natuur als voor de mens is onze prioriteit. Daarom maken wij gebruik van garen dat voldoet aan het gezondheidskeurmerk OEKO-TEX Standard 100 en produceren wij onze sokken in Europa.

Personaliseer meer!

Naast gepersonaliseerde wandelsokken in eigen design, bieden wij ook de mogelijkheid om te kiezen voor een op maat gemaakt label, doosje en enveloppe. Hierdoor creëer je niet alleen unieke sokken, maar val je ook extra op met jouw merkpresentatie.

na akkoord binnen 4 weken geleverd

Na goedkeuring van het ontwerp van de op maat gemaakte wandelsokken duurt het slechts 4 weken vanaf het moment van goedkeuring tot aan de levering.

VRAAG OFFERTE AAN

Wij maken ook

Hardloopsokken

Ontwerp jouw eigen hardloopsokken met extra demping op de voet. Vervaardigd van hoogwaardig nylon, bieden deze sokken het beste comfort en een schitterende kans om jouw merk te laten stralen. Zelf hardloopsokken personaliseren? Klik hier!

Fietssokken

Wat ons groot heeft gemaakt! Fietssokken met een uniek ontwerp, voorzien van aangename compressie en een blijvende kwaliteit. Met deze fietsokken sla jij de spijker op zijn kop! Zelf wielersokken laten bedrukken? Klik hier!

Tennissokken

Tennissokken in eigen ontwerp, voorzien van aangename compressie en een blijvende kwaliteit. Ook tennissokken bedrukken met logo? Klik hier!

Skisokken

Ontwerp jouw eigen skisokken met extra demping op de voet. Gemaakt van hoogwaardig nylon, bieden deze sokken niet alleen optimaal comfort maar houden ze je ook lekker warm tijdens de après-ski. Een schitterende kans om jouw merk te laten stralen, zowel op de piste als na het skiën. Zelf skisokken personaliseren? Klik hier!

Kerstsokken

Creëer jouw eigen kerstsokken met een uniek ontwerp en personalisatie! Deze kerstsokken zorgen voor de kerstsfeer. Houd je voeten warm tijdens de feestdagen. Zelf kerstsokken personaliseren? Klik hier!