Tennissokken in jouw eigen ontwerp

WIJ MAKEN TENNISSOKKEN VOOR JOUW BEDRIJF, CLUB OF EVENT IN JOUW EIGEN DESIGN

Op zoek naar een manier om je sportieve stijl te benadrukken? Snelle Sokken biedt de perfecte optie voor gepersonaliseerde tennissokken in jouw eigen ontwerp! Wij staan klaar om jouw creatieve en sportieve ideeën tot leven te brengen. Van het ontwerpen van tennissokken tot aan de levering, streven wij naar een glimlach!

Onze op maat gemaakte tennissokken worden geproduceerd in Europa, vervaardigd van hoogwaardig materiaal en zijn ideaal om jouw merk te promoten. Of je nu een tennisclub bent of een bedrijf dat sportiviteit promoot, onze custom tennissokken bieden een unieke kans om jezelf te onderscheiden.

deze bedrijven gingen je voor:

Onze voordelen

Tennissokken van de beste kwaliteit

Onze tennissokken zijn vervaardigd van duurzaam nylon dat lang meegaat zonder te slijten. Dankzij de stretch passen de op maat gemaakte sokken perfect om de voet.

Geproduceerd in Europa

Het produceren van tennissokken die op een natuur- en mensvriendelijke wijze worden vervaardigd, staat centraal bij ons. Daarom maken wij gebruik van garen dat voldoet aan de gezondheidsstandaard OEKO-TEX Standard 100 en produceren wij onze sokken in Europa.

Personaliseer meer!

Naast onze eigen ontwerpen voor tennissokken, bieden we de mogelijkheid om te kiezen voor een gepersonaliseerd label, verpakking en envelop. Hiermee vergroot je de zichtbaarheid van jouw merk nog verder en maak je een nog sterkere indruk.

na akkoord binnen 4 weken geleverd

Na goedkeuring van het ontwerp van de op maat gemaakte tennissokken duurt het slechts 4 weken vanaf het moment van goedkeuring tot aan de levering.

VRAAG OFFERTE AAN

Wij maken ook

Hardloopsokken

Hardloopsokken in eigen design, met extra cushion op de voet, gemaakt van het beste nylon en met prachtige mogelijkheid om jouw merk te laten shinen. Meer informatie? Klik hier!

Fietssokken

Waar wij groot mee zijn geworden! Fietssokken in eigen design met fijne compressie en blijvende kwaliteit. Met deze sokken kan jij niet missen! Klik hier om jouw fietssokken te personaliseren!